Over ons

Na ruim 15 jaar ervaring te hebben opgedaan bij organisaties binnen verscheidene afdelingen in verschillende rollen in de olie- en gasindustrie, voedsel- en drankindustrie en bij de overheid werd Bruinzeel | Advies eind 2014 opgericht door Jeroen Bruinzeel.

Bruinzeel | Advies is een onafhankelijk organisatie adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van organisatie, logistiek en onderhoud.

Of het nu gaat om bestaande bedrijfsprocessen kritisch onder de loep nemen om deze te verbeteren, het meedenken over of het uitwerken van volledig nieuwe processen, Bruinzeel | Advies voorziet u graag van een passende oplossing.

Naast het geven van advies helpen we ook graag actief mee in de realisatie daarvan. Zo leveren we graag een uitgewerkt/aangepast proces op, met een set KPI’s om het proces te monitoren, daarnaast kunnen werkinstructies door ons worden geleverd, kunnen de eindgebruikers door ons worden getraind of we leveren enkel het trainingsmateriaal, voorts kan er ook 1e, 2e of 3e lijns ondersteuning worden aangeboden.

Iedere industrie, organisatie, afdeling en individu is anders, daarom is maatwerk van belang.